feedback
CEO & CFO's beursgenoteerde bedrijven
Oprichting 1989
Land hoofdkantoor België
Sector Basismaterialen
Status Actief

Umicore

Umicore is een technologisch metaalbedrijf. De belangrijkste bedrijfsactiviteit is het raffineren en behandelen van edelmetalen. In de productie en verwerking van niet-ferro metalen behoort Umicore tot een van marktleiders. Andere activiteiten van Umicore zijn het vervaardigen van katalysatoren en de productie van geavanceerde materialen zoals kobaltverbindingen en speciale poeders voor het produceren van harde metalen en gereedschappen met diamant. bekijk profiel

Raad van Bestuur

Naam Functie Datum aanstelling
Marc Grynberg Chief Executive Officer (CEO) 1 november 2008
Filip Platteeuw Chief Financial Officer (CFO) 1 november 2012

Insider transacties


Er zijn geen insider transacties bekend voor Umicore.

Nieuwsberichten

Umicore belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Umicore en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Umicore op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Website Umicore
Register AFM

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.