feedback
CEO & CFO's beursgenoteerde bedrijven
Oprichting 1998
Land hoofdkantoor Nederland
Sector Transport & logistiek
Status Beëindigd

TNT Express

TNT Express is Europees marktleider op het gebied van wereldwijde koerier- en express diensten voor de zakelijke markt. TNT Express heeft een wereldwijd netwerk van depots op ruim 2000 locaties, voornamelijk in Europa. Voor het express transport beschikt TNT over een aanzienlijke vloot vliegtuigen en vrachtwagens. Wekelijks vervoert TNT Express 4,4 miljoen express pakketten, documenten en vracht naar meer dan 200 landen. bekijk profiel

Raad van Bestuur

Naam Functie Datum aanstelling
Tex Gunning Chief Executive Officer (CEO) 1 juni 2013
Bernard Bot Chief Financial Officer (CFO) 2 maart 2011

Insider transacties


Er zijn geen insider transacties bekend voor TNT Express.

Nieuwsberichten

TNT Express belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom TNT Express en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer TNT Express op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Website TNT Express
Register AFM

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.