feedback
CEO & CFO's beursgenoteerde bedrijven
Oprichting 1907
Land hoofdkantoor Nederland
Sector Olie & Gas
Status Actief

Shell

Royal Dutch Shell is een van oorsprong Nederlands-Britse oliemaatschappij. Naar omzet gemeten, vormt de belangrijkste activiteit van Shell het raffineren en verdelen van aardolie. Daarnaast is Shell actief in de petrochemische industrie en met de verkoop van aardgas en elektriciteit. Shell behoort tot de grootste oliemaatschappijen ter wereld en maakt deel uit van de zogenaamde supermajors. bekijk profiel

Raad van Bestuur

Naam Functie Datum aanstelling
Ben van Beurden Chief Executive Officer (CEO) 1 januari 2014
Jessica Uhl Chief Financial Officer (CFO) 9 maart 2017

Insider transacties


Er zijn geen insider transacties bekend voor Shell.

Nieuwsberichten

Meer dan een jaar geleden

Op 9 maart 2017 wordt Jessica Uhl benoemd tot de nieuwe CFO van Shell. Zij volgt Simon Henry op. Uhl werkt al sinds 2004 voor Shell in verschillende financiële directeursfuncties.

Royal Dutch Shell belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Royal Dutch Shell en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Royal Dutch Shell op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Website Royal Dutch Shell
Register AFM

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.