feedback
CEO & CFO's beursgenoteerde bedrijven
Oprichting 2011
Land hoofdkantoor Nederland
Sector Transport & logistiek
Status Actief

PostNL

PostNL is ontstaan na een splitsing van het voormalige TNT. PostNL richt zich op de bezorging van post en pakketten. Daarnaast richt PostNL zich steeds meer op e-commerce activiteiten en biedt PostNL diensten op het gebied van data- en documentenbeheer en directe marketing. PostNL opereert voornamelijk in Nederland, maar ook in Duitsland, Engeland en Italië. bekijk profiel

Raad van Bestuur

Naam Functie Datum aanstelling
Herna Verhagen Chief Executive Officer (CEO)
Jan Bos Chief Financial Officer (CFO)

Insider transacties


Er zijn geen insider transacties bekend voor PostNL.

Nieuwsberichten

24 dagen geleden

PostNL kondigt Pim Berendsen aan als nieuwe CFO. Berendsen volgt hiermee Jan Bos op die eind november 2017 zijn vertrek aankondigde. De Raad van Commissarissen van PostNL is voornemens Pim Berendsen per 18 april 2018 te benoemen. De Centrale Ondernemingsraad van PostNL staat positief tegenover de voorgenomen benoeming.

113 dagen geleden

PostNL meldt dat Jan Bos treedt in de loop van het tweede kwartaal 2018 terug als CFO van het beursgenoteerde post- en verzendbedrijf. Na een carrière van bijna 25 jaar bij PostNL, waarvan de laatste 7 jaar als CFO, heeft Jan Bos de Raad van Commissarissen te kennen gegeven terug te zullen treden.

PostNL belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom PostNL en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer PostNL op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Website PostNL
Register AFM

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.