feedback
CEO & CFO's beursgenoteerde bedrijven
Oprichting 1923
Land hoofdkantoor Nederland
Sector Bouw
Status Actief

Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde bouwonderneming. De voornaamste bedrijfsonderdelen van Heijmans zijn: Vastgoed, Woningbouw, Utiliteitsbouw en Infra. De bouw en het onderhoud van woningen en ander vastgoed vormt samen met het infraprojecten naar omzet gemeten de belangrijkste activiteiten. bekijk profiel

Raad van Bestuur

Naam Functie Datum aanstelling
Ton Hillen Chief Executive Officer (CEO) 1 december 2016
Hans Janssen Chief Financial Officer (CFO) 30 oktober 2017

Insider transacties

Datum Meldingsplichtige Type effect Aantal Koers Totaal
28 april 2014 Bert van der Els Certificaat aandeel 1.397 EUR 12,62 EUR 17.630

Nieuwsberichten

Meer dan een jaar geleden

In het voorjaar van 2017 zal de huidige CFO van Heijman, Mark van den Biggelaar, opstappen. Heijmans geeft aan dat dit geen verband houdt met de financiële situatie bij het beursgenoteerde bedrijf, maar dat de overwegingen van Van den Biggelaar van persoonlijke aard zijn.

Heijmans belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Heijmans en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Heijmans op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Website Heijmans
Register AFM

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.