feedback
CEO & CFO's beursgenoteerde bedrijven
Oprichting 1990
Land hoofdkantoor Nederland
Sector Gezondheidszorg
Status Actief

Fagron

Fagron levert producten en diensten aan apotheken en specialisten. Het bedrijf is in 1990 opgericht. In 2000 werd Fagron verkocht aan Omega Pharma. In 2007 werden Arseus en Fagron afgesplitst en naar de beurs gebracht. Fagron staat voor farmaceutische grondstoffen. bekijk profiel

Raad van Bestuur

Naam Functie Datum aanstelling
Rafael Padilla Chief Executive Officer (CEO) 27 november 2017
Karin de Jong Chief Financial Officer (CFO) 9 mei 2016
Constantijn van Rietschoten Chief Communications Officer
Rita Hoke President of Fagron North America

Insider transacties


Er zijn geen insider transacties bekend voor Fagron.

Nieuwsberichten

43 dagen geleden

Rafael Padilla is officieel benoemd tot de nieuwe ceo van het beursgenoteerde apotheekbedrijf Fagron. Padilla volgde eind november Hans Stols al op interim basis op.

115 dagen geleden

De Raad van Bestuur van Fagron meldt dat zij overeenstemming hebben bereikt met Hans Stols over zijn vertrek. Stols zal per direct zijn functie, als CEO van het bedrijf, neerleggen. Rafael Padilla zal Stols voorlopig op interim-basis vervangen.

Fagron belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Fagron en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Fagron op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Website Fagron
Register AFM

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.