feedback
CEO & CFO's beursgenoteerde bedrijven
Oprichting 2001
Land hoofdkantoor België
Sector Nutsbedrijven
Status Actief

Elia

Elia System Operator is verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van het hoogspanningsnet van België. De kerntaken van Elia zijn het ontwikkelen en het beheren van de hoogspanningsinfrastructuur en het verlenen van toegang tot het hoogspanningsnet. Een ruime vijftig procent van de aandelen zijn vrij verhandelbaar, de rest van de aandelen zijn hoofdzakelijk in handel van Belgische gemeenten. bekijk profiel

Raad van Bestuur

Naam Functie Datum aanstelling
Chris Peeters Chief Executive Officer (CEO) 1 juli 2015
Catherine Vandenborre Chief Financial Officer (CFO) 4 september 2013

Insider transacties


Er zijn geen insider transacties bekend voor Elia.

Nieuwsberichten

Elia System Operator belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Elia System Operator en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Elia System Operator op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Website Elia System Operator
Register AFM

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.