feedback
CEO & CFO's beursgenoteerde bedrijven
Oprichting 1805
Land hoofdkantoor België
Sector Automotive
Status Actief

D'Ieteren

D'Ieteren een groep van bedrijven in de automotive branche. Het groepsonderdeel D'Ieteren Auto houdt zich voornamelijk bezig met het importeren en distribueren van auto's. D'Ieteren Auto is de grootste autodistributeur in België. Het onderdeel Belron is de wereldleider op het vlak van herstel en vervanging van autoruiten en bekend van de merken Carglass en Autoglass. bekijk profiel

Raad van Bestuur

Naam Functie Datum aanstelling
Axel Miller Chief Executive Officer (CEO)
Axel Miller Chief Financial Officer (CFO)

Insider transacties


Er zijn geen insider transacties bekend voor D'Ieteren.

Nieuwsberichten

Meer dan een jaar geleden

Roland D'Ieteren stopt op 1 juni volgend jaar als voorzitter van de raad van bestuur van D'Ieteren. Hij was bijna een halve eeuw actief bij het bedrijf. Zijn zoon Nicholas zal hem opvolgen, zo meldt het bedrijf.

D'Ieteren belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom D'Ieteren en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer D'Ieteren op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Website D'Ieteren
Register AFM

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.