feedback
CEO & CFO's beursgenoteerde bedrijven
Oprichting 1683
Land hoofdkantoor Nederland
Sector Media
Status Actief

Brill

Koninklijke Brill is een uitgeverij gespecialiseerd in academische uitgaven. Brill is internationaal actief en heeft naast het hoofdkantoor in Leiden ook een vestiging in Boston. Brill is in 1683 opgericht en is sinds 1896 genoteerd aan de aandelenbeurs van Amsterdam. Brill is opgenomen in de AScX beursindex. bekijk profiel

Raad van Bestuur

Naam Functie Datum aanstelling
Herman Pabbruwe Chief Executive Officer (CEO)
Perry Moree Chief Financial Officer (CFO)

Insider transacties


Er zijn geen insider transacties bekend voor Brill.

Nieuwsberichten

164 dagen geleden

Koninklijke Brill kondigt het voorgenomen besluit van de Raad van Commissarissen aan om Peter Coebergh te benoemen als CEO. Coebergh volgt hiermee Herman Pabbruwe op, die bij de AVA op 17 mei 2018 terug zal treden i.v.m. pensioen. Pabbruwe is al 14 jaar de CEO van Brill.

Koninklijke Brill belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Koninklijke Brill en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Koninklijke Brill op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
Website Koninklijke Brill
Register AFM

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.